RETOURNEREN IS EENVOUDIG BIJ GLAD FASHION

Let op bij ons retour adres staat een pakketbox daarin kan je je pakket gratis retourneren.

vul het retourformulier in met je gevegevens, gooi je pakketje in de box en we zullen het retour en terugbetaling z.s.m. verwerken.

Liever een omruiling stuur ons een mailtje voor de mogelijkheden

Mondkapjes kunnen niet retour of worden geruild

Hoe retourneer ik mijn pakket?

1. zorg ervoor dat de bestaande sticker niet meer op het pakket zit en noteer duidelijk het retour adres {Beatrix van dongen straat 9 1962TT Heemskerk} op de doos.2.Vul het retourformulier in en voeg deze bij je pakket3. Breng je retourpakket naar een verzendpunt en reken het retourpakket af.4.Controleer als je voldoet aan de voorwaarden, mochten wij een item retour ontvangen die niet aan onderstaande retourvoorwaarden voldoet, dan kunnen we deze je retour helaas niet accepteren.

Retourvoorwaarden

*Alle items dienen binnen het retour-termijn van 14 dagen geretourneerd te worden*Retourneren is op eigen kosten*Sale items kunnen niet worden geretourneerd*De bestelling dient indien mogelijk in originele verpakking geretourneerd te worden.*Het item mag niet gedragen, gewassen of beschadigd zijn. De labels dienen aan het item bevestigd te zijn*Pas op met make-up: een item met make-up vlekken wordt niet retour genomen*Bij eventuele acties/giften/gratis artikelen/kortingen verkregen boven een bepaald bestel bedrag zal als na de retour het bedrag lager uitkomt dan de  actie-voorwaardes dit achteraf worden verrekend of het actie artikel moet ook retour worden gestuurd*Wij vragen je zorgvuldig met onze items om te gaan en deze niet in ruimtes te bewaren waar wordt gerookt*Bestellingen die buiten het retourtermijn van 14 dagen vallen, worden niet retour genomen*Sieraden mogen vanwege de hygiëne niet geruild of geretourneerd worden*Wij kunnen niet verantwoordelijk gesteld worden als een retour niet bezorgd wordt of het pakket kwijt is bewaar daarom de track en trace altijd goed.

Indien de consument niet tevreden is over de bestelling.kan de consument binnen 14 dagen na ontvangst van het artikel/de artikelen aangeven dat hij/zij het artikel/de artikelen wenst te retourneren. De consument kan hiervoor gebruik maken van het “Modelformulier voor herroeping”, beschikbaar op deze website. De consument kan ook het herroepingsrecht inroepen door middel van een ondubbelzinnige verklaring. De consument verzendt het (de) te retourneren artikel(en) met de het retourformulier direct, maar in ieder geval binnen veertien dagen aan Glad fashion. Mocht de consument de gehele order retourneren dan worden ook de eventuele verzendkosten binnen 14 dagen teruggestort.Na ontvangst van de producten zullen wij je per email een bevestiging sturen.

Retour adres: Beatrix van dongentsraat 9 1962TT Heemskerk